Izlistavanje vaših organizacija na našem sajtu je potpuno besplatno jer je naš prvenstveni cilj da imamo na okupu SVE igraonice, radionice, školice i ostale organizacije koje rade sa decom a ne samo one koje za to mogu da plate.

Oglašavanje!

Želite da se vaš posao istakne u ovom moru usluga za decu? Pogledajte šta vam predlažemo i kontaktirajte nas da zajedno napravimo plan oglašavanja na Tragaonici ali i da pomognemo brendiranju vaše usluge ili kompanije i proširimo vidljivost na društvenim mrežama, inernetu, televiziji... Ako vam treba sajt, logo, video reklama, community menadžer ili vi imate neki predlog gde vam treba pomoć oko marketinga, slobodno se javite, konsultacije su besplatne.
Ako već imate sve spremno za promociju a samo vam treba prostor onda ste na pravom mestu. Pogledajte cenovnik za oglašavanje na sajtu Tragaonice, jednostavno slanjem emaila možete aktivirati paket koji odaberete, bez zvanja i gubljenja vremena. Ovo je portal i najveći pretraživač za usluge za decu u Novom Sadu i jedini gde su sve usluge postavljene i bez novčane nadoknade. Ostali slični sajtovi nude samo usluge i firme koje su im platile oglašavanje i time su uskratile mogućnost da pretražite SVE što se nudi u gradu, u tom slučaju plaćeni oglas nije uvek najbolje rešenje i najbolji izbor pogotovo kada shvatite da izbora nema i da posetioci tragaju za većom ponudom. Kod nas je zbor veliki a samo se pojedinci istaknu, zaslugama i vidljivošću.

Nudimo vam različite mogućnosti oglašavanja sa vrlo pristupačnim cenama:

HEADER SLIDER AD (1200x150)

Ova pozicija Vam omogućava vidljivost Vašeg banner oglasa na svim stranicama koje su otvorene u toku pretrage. Jedini banner slider koji se konstantno pojavljuje na svakoj stranici i samim tim (zajedno sa FOOTER AD) zauzima najvažniju poziciju kada pričamo o oglašavanju. Cene su istaknute u dinarima i na njih se ne obračunava PDV.

FOOTER AD (300x250)

Kao i HEADER SLIDER AD, ova pozicija Vam omogućava vidljivost Vašeg banner oglasa na svim stranicama koje su otvorene u toku pretrage. S obzirom da se konstantno pojavljuje zauzima najvažniju poziciju kada pričamo o oglašavanju. Cene su istaknute u dinarima i na njih se ne obračunava PDV.

SIDEBAR AD (300x250)

Vidljivost banera na svakom članku unutar jedne kategorije. Svaka kategorija ima mogućnost prikazivanja drugačijeg sidebar oglasa i ovo je dobra pozicija za promovisanje organizacije koja želi da se istakne. Postoji mogućnost izbora višestrukih kategorija na kojima se može prikazivati ovaj oglas. Cene su istaknute u dinarima p/k (po kategoriji) i na njih se ne obračunava PDV.

IZNAD ARTIKLA AD (300x125)

Prikazuje se isključivo na glavnoj stranici svake kategorije i nalazi se odmah iznad mape i zauzima najprominentnije mesto. Cene su istaknute u dinarima p/k (po kategoriji) i na njih se ne obračunava PDV.

U SREDINI STRANICE SLIDER AD (1200x315)

Vidljivost banera na svakom članku unutar jedne kategorije kao i na glavnoj stranici. Svaka kategorija ima mogućnost prikazivanja drugačijeg oglasa koji se nalazi na sredini stranice te zauzima prominentno mesto i teško ga je zaobići. Cene su istaknute u dinarima p/k (po kategoriji) i na njih se ne obračunava PDV.

NA DNU ARTIKLA SLIDER AD (1200x315)

Vidljivost banera na svakom članku unutar jedne kategorije. Svaka kategorija ima mogućnost prikazivanja drugačijeg oglasa na dnu artikla koji se nalazi direktno ispod polja za komentar. Zahvaljujući svom ogromnom formatu nemoguće ga je propustiti. Cene su istaknute u dinarima p/k (po kategoriji) i na njih se ne obračunava PDV.

Izaberite prijavu za oglas koji vam odgovara i pošaljite upit!